Для меценатської/інвестиційної підтримки!

Монографія «Образотворче мистецтво і поетична творчість»

Автор. Стефан Іванович Загребельний – поет, художник, публіцист.

Актуальність та зміст проекту. Новостворена монографія “Образотворче мистецтво і поетична творчість”: авторська православна поезія, живопис, в тому числі вперше в образотворчому мистецтві – Десять Заповідей Закону Божого в 7 картинах, “Духовне і кримінальне” в 7 картинах та ін., іконопис, в т.ч. барельєфний, настільні багатофігурні скульптурні композиції (змішана техніка), об’єднані в єдину розповідь авторським публіцистичним матеріалом про актуальні проблеми сучасності в контексті ідеї викриття і викорінювання зрадництва християнським цінностям. Зміст книги зацікавить широке коло читачів, надасть їм допомогу у відкритті нових горизонтів пізнання і розуміння, залученні до благородного і прекрасного, зціленні і зміцненні духу, стане достойним вкладом у фундамент культурної спадщини. На видання отримано письмове благословення святішого Патріарха Московського і всієї Русі ОЛЕКСІЯ II.

Підтримка проекту. Проект потребує інвестиційної/меценатської підтримки на взаємоприйнятних, компенсаційних умовах (частина накладу, частка прибутку, вдячність в кінці книги, живописне полотно автора в подарунок, творча і ділова співпраця та ін.). На сьогодні зроблена комп’ютерна верстка книги, її обсяг 20 CD дисків. Залишилося виконати друкарські роботи: формат А4, 200 стор., повний колір, крейдований папір, тверда палітурка. З питань підтримки проекту звертатися за тел.: 8-917-569-79-02, е-mail: anutka070588@rambler.ru, 111672, м. Москва, вул. Новокосинська, 38-1-128.

Під цією рубрикою ми й надалі будемо пропонувати соціальні, наукові, мистецькі, освітні та інші суспільно-цінні проекти, що потребують:

  • соціального моніторингу теми;
  • експертної оцінки;
  • управління проектом;
  • меценатської/інвестиційної підтримки;
  • інше.

Для розміщення інформації в «Проекти для інвестування», пропонуємо авторам надсилати свої пропозиції на електронну адресу Всеукраїнської суспільної інтелектуальної мережі «Всі Ми» – info@vsim.org.ua або факс: 8 (044) 569-54-91, вказавши тему проекту, його зміст та спрямування, якої підтримки потребує для втілення; коротко про автора, його творче та життєве кредо.

Коментарі Вимкнено до Проект монографії «Образотворче мистецтво і поетична творчість»