До дня народження Лесі Українки

Моновистава “Лісова пісня”

25 лютого в середу о 13.00 на сцені Дитячого музично-драматичного театру на Подолі відбудеться моновистава «Лісова пісня» у виконанні народної артистки України, кавалера ордена «Княгиня Ольга» Раїси Недашківської.

Актриса запевняє, що для неї ця вистава має грандіозний філософський зміст. «Леся Українка своїм твором перетягнула українців через апокаліпсис ХХ століття, об’єднала видимий світ з невидимим та рослинним,— розмірковує героїня.— Створила ідеальний персонаж з паралельного світу — Мавку»… Актриса переконана: аби жити в гармонії з собою та світом, слід не піддаватися поганому настрою. “Геніальна поетеса Леся Українка писала: “Геть думи сумні”. Тож нехай кожен повторює ці слова, коли сумно, і все буде добре”,— впевнена актриса. (Із преси)

Акредитація на спектакль за телефонами: 8 (044) 587 62 97,  8 (097) 780 26 02

Вистава відбудеться в рамках всеукраїнської медіа-акції “Відчуй смак рідної мови”. Організатори акції – оргкомітет Навколосвітнього Каравану «ІНТЕРКУЛЬТУРА» в Україні та представництво Міжнародного руху «НА ПІДТРИМКУ НАЦІОНАЛЬНИХ МОВ ТА КУЛЬТУР» в Україні.

Інформаційна агенція Навколосвітнього Каравану «ІНТЕРКУЛЬТУРА» в Україні:

(044) 587 62 97 ww.interkulturo.info

1 Коментар