Новини.Події.Анонси

Громадські організації проведуть Тиждень відповідального ставлення до життя

1 грудня відбулось засідання робочої групи з представників близько 20-ти громадських організацій, діяльність яких пов’язана із захистом сімейних цінностей та вихованням свідомого батьківства.

Завдання громадських організацій – спільно підготувати та провести навесні 2011 року Всеукраїнський тиждень відповідального ставлення до життя за напрямком «Родинні цінності». Ініціювала проект та організувала робочу групу Національна експертна комісія України з питань захисту суспільної моралі.

Методом анкетування громадські організації визначили основні сімейні цінності, які потребують нині актуалізації в суспільстві, та запропонували свої напрацювання і ресурси для проведення інформаційно-просвітницької кампанії.

Основну увагу учасники робочої групи приділили заходам, які потрібно здійснити в мережі освітніх закладів, а також тим перепонам, які можуть виникати на шляху погодження програми дій з освітніми установами. Всеукраїнська громадська організація «Ліга Культури» звернулась із проханням до Національної експертної комісії допомогти громадським організаціям узгодити з Міністерством освіти України увесь план заходів.

На наступному засіданні робоча група домовилася  узагальнити пропозиції від громадських організацій та визначити, якими саме ресурсами долучається кожна з організацій до проведення Всеукраїнського тижня відповідального ставлення до життя.

Прес-служба ВГО “Ліга Культури»

Без коментарів