Круглий стіл

Культура миру – основна складова соціокультурного прогресу

В рамках ІХ Міжнародного фестивалю документальних фільмів «Кінолітопис», присвяченому 65-річчю Перемоги у Великій Вітчизняній війні, Всеукраїнська громадська організація «Ліга Культури» проведе відкритий круглий стіл на тему: «Культура миру – основна складова соціокультурного прогресу».

Актуальні питання до обговорення – культура миру як нова світоглядна ідея третього тисячоліття і концепція виживання людства; страшна війна та велика перемога; сучасні механізми безпечного життя; проблеми фізичного й психічного насильства людини над людиною; перехід від свідомості агресії до свідомості миролюбства; гуманна свідомість – гуманне буття; людяність як життєствердна цінність XXI століття.

Круглий стіл відбудеться 28 квітня 2010 року о 15:00 у конференц-залі Інституту екогігієни і токсикології ім. Л.І. Медведя МОЗ України (ЕКОГІНТОКС). Адреса – вул. Героїв оборони, 6, м. Київ.

До участі у відкритому круглому столі запрошені кінематографісти, вчені,  представники громадських інституцій, ветерани війни, інші учасники кінофестивалю.

Попередня реєстрація обов’язкова. З питань участі звертайтесь, будь ласка, за тел.: (044) 569-54-01, 569-54-91 або на e-mail: office@culture.org.ua. Реєстрація проводиться до 18:00 27 квітня.

Організатори: Всеукраїнська громадська організація «Ліга Культури» та дирекція Міжнародного фестивалю документальних фільмів «Кінолітопис»

Без коментарів