Новини.Події.Анонси

Книга Петра Масляка «День Незалежності» – кращий подарунок родичам і друзям

Напередодні Дня Незалежності інтернет-портал «Народний Оглядач» зробив гарний подарунок своїм прихильникам – видрукував роман свого постійного автора професора Петра Масляка. Головна ідея: Україна вагітна радикальними перетвореннями. Ще трохи – і тут народиться нова Система. Книгу можна купити у книгарнях, замовити поштою або придбати у видавництві «Геопринт». При замовленні 10 або більше примірників – знижка 33%.

Події роману відбуваються в сучасній Україні. Все справжнє: Дніпро, Київ, вулиці, установи, гуртожитки, навіть автобусні маршрути. Реальні люди: чоловіки і жінки, студенти і пенсіонери, міліціонери й дачники. Реальна ситуація: до влади прийшло чергове політичне угрупування і між переможцями починаються «розбірки».

Врешті-решт, президент і найбільший олігарх «замовили» один одного. Тепер все вирішують снайпери.

Будь-який збіг наведених автором прізвищ, посад, назв, є випадковим і не відповідає дійсності. Всі заклики, пропозиції є літературним твором і належать автору.

Автор роману, Петро Масляк – академік Академії наук вищої освіти України, професор Київського національного університету ім. Т. Г. Шевченка, доктор географічних наук (економічна та соціальна географія). Тому книга «нашпигована» глибоким знанням природи, сучасних технологій і людської психології, маловідомими фактами з історії та географії, філософськими афоризмами і політологічними узагальненнями, а також життєрадісним гумором.

У романі показана складність і різноманітність сучасної України, де по тій самій землі ходять бандити і святі, темні і просвітлені, зневірені життям і захоплені його грою. Автор доводить, що в цьому, здавалось би, цілком зіпсованому світі, достатньо місця для ідеалізму, творчості, чистого кохання, вірності, саможертовності.

Книга адресована «духовним снайперам» і всім людям, які точно бачать життєві цілі, наполегливо вдосконалюють душу і тіло, здатні терпеливо очікувати слушного моменту, після чого здійснити мрію лаконічною серією точних дій.

Книга видана за фінансової підтримки Романа Брадовського.

Народний Оглядач

Без коментарів