Новини.Події.Анонси

Відбудеться культурний обмін між локальними групами
BEST Kyiv (NTUU “KPI”) та BEST Barcelona (Universitat Politècnica de Catalunya)

4 – 9 лютого; 14 – 20 липня 2011 року

Культурний обмін – це подія між двома локальними BEST групами різних країн, яка присвячена знайомству студентів з життям, традиціями та культурою країн Європи.

Культурний обмін між Києвом, НТУУ «КПІ» та Барселоною,  Universitat Politècnica de Catalunya проводиться в 2 етапи. Перший етап відбувся 4 – 9 лютого в Барселоні,  другий –  14 – 20 липня  відбудеться у Києві.  В події приймають участь 20 студентів НТУУ «КПІ» та 20 студентів Universitat Politècnica de Catalunya.

Локальна група BEST Kyiv забезпечує проживання та харчування учасників, а також культурну та розважальну програму. Культурна програма має на меті ознайомлення учасників з традиціями України та Іспанії в ході проведення міжнародного вечора, знайомство з Києвом, відвідування історичних культурних пам’яток, музеїв та інше. Розважальна програма включає в себе пізнавальні ігри та командні спортивні змагання.

BEST – Рада студентів технічних ВНЗ Європи – це некомерційна,  неполітична і нерелігійна студентська організація (http://BEST.eu.org), яка діє з 1989 року, налічує 82 локальні групі в 30 країнах Європи. Організація має на меті підтримку освітнього та культурного розвитку студентів та надання ширших можливостей спілкування та співпраці університетської молоді.

BEST Kyiv – київський осередок студентської організації BEST. Діє з 2007 року при Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут» для близько 40 тис. студентів; налічує 30 активних членів. Локальна група займається організацією різноманітних освітніх заходів, презентацій компаній, інженерних змагань для студентів НТУУ «КПІ» і міжнародних академічних курсів.

Досвід організації проектів

  • Культурний обмін між Києвом, НТУУ «КПІ» та Парижем, Ecole Polytechnique (березень 2010)
  • Літній курс «You can fly if you apply» на тему «Мала авіація»( 9 днів, за участю 25 студентів з європейських технічних вузів) (липень 2010)
  • iGreen – зелений тиждень, протягом якого відбувся збір макулатури у студентів, та була проведена АнтиСНІД акція (грудень 2010)
  • Інженерні змагання – 5 днів змагань між студетами КПІ (квітень 2011)
  • Літній курс «Catch the wave» на тему «Радіотехніка» (10днів, за участю 23 студентів з 17 європейських технічних вузів) (1-10 травня 2011)

За більш детальною інформацією звертайтеся до організаторів Культурного обміну:

Головний організатор: Анна Архіпова
Тел.:+38-067-377-64-73
E-mail: aniaarhipova@BEST.eu.org

Офіційний сайт: www.best-kyiv.org

Без коментарів