Новини.Події.Анонси

Навчання організаторів літнього відпочинку

З 15  по  20  вересня 2011 року Всеукраїнська благодійна організація «Асоціація за нове покоління «Лелека» за участю Федерації професійних спілок України провели у Криму Всеукраїнський   збір  працівників дитячих  закладів оздоровлення  та  відпочинку.

У зборі взяли участь 150 працівників дитячих оздоровчих таборів: начальники, вихователі, методисти. В рамках  збору відбувся Фестиваль педагогічних команд, виставка «Найкращі миттєвості  літа», лекції-презентації, майстер-класи, творчі  майстерні, психолого-педагогічний практикум, інтерактивний діалог, презентація освітнього проекту Міжнародного центру експериментальної археології  та інноваційної  педагогіки «Кара-Тобе» і ряд інших  цікавих  заходів.

Віце-президент «Ліги Культури» Віра Зоц взяла участь у цьому  зборі, де провела майстер-клас  «Умови  формування командного  стилю  в педагогічному  колективі» та інтерактивний  діалог  «Міжособистісні  стосунки  як  фактор  здоров`я  дитини  та ефективності  виховного  процесу».

В процесі збору  виявилось, що незважаючи на те, що за останні роки система оздоровлення  дітей значною  мірою  зруйнована  (в рік закривається  близько 60-ти дитячих  таборів), «Асоціація «Лелека» і Федерація  профспілок докладають великих  зусиль  для збереження і підтримки  таборів,  які ще  залишились.  Збір дає  їм можливість згуртовуватись і навчатись  один  в одного.

Для «Ліги Культури» важливим  і приємним результатом участі у  зборі стало об`єднання  з «Асоціацією «Лелека» у спільному проекті   «Поступ громадянського суспільства в реформуванні національної системи освіти України» для участі у конкурсі для коаліцій громадських організацій «Об`єднуємося  заради  реформ!»

Прес-служба «Ліги Культури»

Без коментарів