В сучасних соціально-економічних умовах постійне навчання дає людині відчуття комфорту. Чи не так?

Інформаційний привід: Леся Хвиль. Навчання – це завжди корисно

Як депутат районної ради я взяла участь у роботі двох семінарів, які цього року проходили у Львові та Коктебелі в рамках програми «Місцеве самоврядування. Крок до ефективності».

Поділюсь своїми враженнями: актуально, цікаво, корисно. Здобуті нові навички та вміння, отримані практичні поради, знайдені нові друзі. І це завдяки роботі молодих, активних, дієвих організаторів семінару, які спромоглись порушити актуальні проблеми сьогодення та зібрати зацікавлену аудиторію.

Семінари – це чудова можливість спілкування з однодумцями, обміну враженнями, набуття нового досвіду.

Дні були щедрі на знайомства із розумними, цікавими людьми, обізнаними з державною та політичною діяльністю. Іван Лопушинський, Андрій Странніков, Олександр Солонтай, Любомир Грицак, Олександр Круківський – талановиті люди, які не просто багато знають та вміють, а й радо діляться власними здобутками з іншими. Спілкування з голландцями  Іліаном Вавою та Христофором  Веєлмакером  дозволило отримати інформацію з перших вуст про життя в Європі, проблеми й здобутки європейського самоврядування.

Участь в семінарах є безумовно нагальною потребою сучасного життя, яке спонукає до постійного навчання. Це дає людині відчуття впевненості в своїй компетенції, для того, щоб вона була активною, щоб діяла, творила, змінювала реалії нашого сьогодення для кращої долі майбутніх поколінь.

Без коментарів