Новини.Події.Анонси

«Ліга Культури» спільно з  Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України та Національним заповідником «Софія Київська» проводить міжнародний круглий стіл, присвячений реформуванню національної системи освіти

Всеукраїнська громадська організація «Ліга Культури» спільно з  Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України та  Національним заповідником «Софія Київська» з нагоди відзначення 20-річчя Незалежності України і 1000-річчя «Софії Київської» проводить міжнародний круглий стіл, присвячений реформуванню національної системи освіти.

Міжнародний круглий стіл на тему: «Основні тенденції реформування освіти в індустріально розвинутих  країнах  і реалії українських реформ» за участю вітчизняних і зарубіжних  фахівців відбудеться 17 серпня 2011 року з 11 до 16 години в конференц-залі Будинку митрополита «Софії Київської» за адресою: м. Київ, вул. Володимирська, 24.

Мета проведення круглого столу: виявити найбільш  ефективні  і перспективні шляхи реформування середньої ланки системи  освіти в Україні.

Вхід для представників ЗМІ за картками акредитації.

Контактна інформація: тел. (044) 569-54-41, (044) 569-54-91; електронна адреса office@culture.org.ua.

Відповідальна особа: Демченко Тетяна Володимирівна, виконавчий директор «Ліги Культури»

Прес-служба «Ліги Культури»

Без коментарів