Новини.Події.Анонси

Оголошені результати Всеукраїнського історико-літературного конкурсу «Хрестителі Київської Русі. 1000-річчю заснування Софії Київської присвячується»

Всеукраїнський історико-літературний конкурс був проведений на виконання Указу Президента України від 11 червня 2010 року  № 682/2010 «Про відзначення 1000-річчя заснування Софійського собору», плану заходів Національного заповідника «Софія Київська»  на 2011 рік у зв’язку з відзначенням 1000-річчя заснування Софійського Собору та тематичного плану просвітницьких заходів проекту «Моя Батьківщина – очима дітей різних етносів України», який проводиться Вірменським товариством культурних зв’язків з 2006 року.

Співорганізаторами Конкурсу стали: Національний заповідник  «Софія Київська», Харківська обласна та Василівська районна громадські організації  «Вірменське товариство культурних зв’язків «АОКС», Міжнародна благодійна організація «Міжнародний центр сприяння реорганізації системи охорони здоров’я в Україні». Конкурс проводиться  за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, за сприяння Посольства Республіки Вірменія в Україні  і Центру «Параджанов-АРТ».

Протокол засідання журі конкурсу від 15 червня 2011 року та список переможців розміщені на сайті Центру «Параджанов-АРТ»
Прес-служба «Ліги Культури»

Без коментарів