Новини.Події.Анонси

Всесвітній день якості

Цього року Всесвітній день якості припадає на 10 листопада.

Нагадаємо, що в 1989 році Європейська організація з якості, Японська спілка вчених та інженерів, Американське товариство з контролю якості та Латиноамериканська організація з якості запропонували відзначати Всесвітній день якості. ООН підтримала цю ініціативу. З того часу  це свято відзначається щорічно у другий четвер листопада.

Мета Всесвітнього дня якості –  підвищити значення високої якості продукції і послуг, а також в активізації тієї діяльності, яка направлена на залучення уваги до проблеми якості. Адже йдеться не лише про безпеку товарів для людини і довкілля, але й про міру задоволеності запитів і очікувань споживачів.

«Ліга Культури» глибоко переймається рівнем якості вітчизняного інформаційного простору. Саме тому Ліга за підтримки компанії «ВіЛ-147» консолідувала українську еліту, ініціювала створення Інституту експертів і запросила до співпраці наукових спеціалістів, вчених, авторів-концептуалістів, працівників суспільних інституцій для обміну якісною інформацією та популяризації цінних авторських ідей. Лігіонери, виробляючи змістовні інтелектуальні продукти, послідовно працюють на якісні зміни в усіх сферах суспільного життя: економічній, політичній, соціальній, духовній.

Через Всеукраїнську інтелектуальну мережу «Всі Ми» і поширюється ціннісно-наповнена інформація, яка сприяє побудові суспільства свідомих і відповідальних особистостей.

Без коментарів