Новини.Події.Анонси

По всій країні пройде акція “Зробимо Україну чистою!”

16 квітня 2011 року по всій Україні відбудеться соціально-екологічна акція «Зробимо Україну чистою!», під час якої організатори планують зібрати понад 50 тисяч волонтерів для прибирання зелених зон і місць відпочинку від сміття.

“Наша мета, – говорять ініціатори акції, – не просто прибрати країну, ми хочемо виховати в українців необхідність жити у чистому просторі та не засмічувати його, збільшити кількість тих, котрі шанують чистоту, красу і порядок і дбають про довкілля».

Також ініціатори мають на меті об’єднати поодинокі соціально-екологічні заходи, які проводять різноманітні компанії та організації в Україні, в один потужний рух національного масштабу.

Про проект
Національна кампанія «Зробимо Україну чистою!» є частиною міжнародного руху «Let’s Do It World!» який успішно поширюється в країнах Європи та світу, заохочуючи понад 1 мільйон волонтерів одночасно виходити на вулиці міст, щоб робити чистішими парки, вулиці та околиці своїх міст. Історія вже налічує 15 масштабних акцій, що пройшли у 8 країнах світу у період з 2008 до 2010 року.

На даний момент до національної кампанії «Зробимо Україну чистою!» долучились громадські організації та активісти з 12 областей: Київська, Одеська, Запорізька, Дніпропетровська, Полтавська, Івано-Франківська, Львівська, Луганська, Донецька, Волинська, Чернівецька та Тернопільська.

Ціль ініціаторів акції – зібрати понад 50 тис. волонтерів по всій Україні. Долучитись до акції можна, зареєструвавшись на сайті http://letsdoit.org.ua

Контактна особа: Андрій Буткевич, Координатор проекту, 093 759 93 52.

Без коментарів