Для меценатської підтримки!

Розвиток арфового мистецтва в Україні

“Доброго дня! Зайшовши на сайт в Інтернеті, з цікавістю читала про широкомасштабну діяльність Вашої організації. Звертаюсь до Вас і дуже сподіваюсь на розуміння та допомогу.

Я, студентка Львівського музичного училища, граю на прекрасному інструменті – арфі. Дуже хочу досконало навчитись грі на цьому чарівному інструменті, докладаю максимум зусиль (і мені це вдається). Але виникла серйозна проблема у придбанні цього інструменту. В Україні практично немає, де його купити, та і ціна надто висока для моєї сім’ї. А так хочеться жити в Україні, розвивати арфове мистецтво, брати участь у міжнародних конкурсах, представляти Україну на світовому рівні.
Та, не маючи, власного інструменту, без домашніх багатогодинних занять,мна жаль, це робити дуже важко. Тому, буду дуже вдячна за Ваше розуміння та підтримку.

З повагою і вдячністю,
Оксана”.

Шановні відвідувачі сайту, якщо вас зацікавила ця інформація і ви готові надати рекомендації чи контакти особистостей, які спроможні допомогти молодому музиканту розвинути свій талант і досягти професіоналізму, будь ласка, дайте зворотній зв’язок.

Контактні дані Оксани Кулик:
тел. 093 03 96 079
e-mail – kyluk16@yandex.ru

Без коментарів