Новини.Події.Анонси

Підтримаємо талановиту молодь

Нещодавно на електронну адресу «Всі Ми» надійшов лист від Оксани Сергіївни, яка закінчила музичну студію по класу арфи при Львівському державному музикальному училищі ім. С. П. Людкевича і зараз є студенткою другого курсу цього навчального закладу.

Пані Оксана бере участь у концертах, як сольний виконавець, а також у складі різноманітних ансамблів. Її виступи можна послухати в мережі Інтернет на каналі YouTube. Пані Оксана має велике бажання представляти Україну, виступаючи на  міжнародних конкурсах. «Ставлю собі за мету популяризацію та розвиток арфового мистецтва в Україні, особливо у західному регіоні», – говорить дівчина.

Безсумнівно, без власного інструменту вдосконалювати свій професійний рівень і навчати інших Оксані буде дуже важко. Вона звернулась до суспільної мережі по допомогу у пошуку меценатів для придбання музичного інструменту.

Шановні відвідувачі сайту, якщо вас зацікавила ця інформація і ви готові надати рекомендації чи контакти особистостей, які спроможні допомогти молодому музиканту розвинути свій талант і досягти професіоналізму, будь ласка, дайте зворотній зв’язок.

Контактні дані Оксани Кулик:
тел. 093 03 96 079
e-mail – kyluk16@yandex.ru

Дякуємо Вам за увагу.

Без коментарів