Мережа “Всі Ми” тимчасово замінить сайт “Ліги Культури”

На деякий час призупинено роботу офіційного сайту Всеукраїнської громадської організації «Ліга Культури» – www.culture.org.ua. Тож просимо вибачення у наших користувачів за неможливість доступу до матеріалів. Натомість діє посилання на один із проектів Ліги – Всеукраїнську суспільну інтелектуальну мережу «Всі Ми» www.vsim.org.ua.

Після першого зламу офіційного сайту нам вдалося оперативно знищити недостовірну інформацію і відновити його попередню версію. Однак через кілька днів зловмисники повторно зламали ресурс і отримали доступ до управління. Усі матеріали від «Ліги Культури» вкотре були видалені. Натомість зловмисники розмістили непристойну інформацію, у тому числі ту, яка компрометує діяльність нашої громадської організації, а також принижує гідність глави Української держави.

Яку мету переслідують зловмисники – це «протест» проти розміщуваного контенту «Лігою Культури» чи знищення самого ресурсу – невідомо. Наразі ми залучили спеціалістів з інформаційної безпеки. Причину з’ясовуємо і встановлюємо IP-адресу тих, хто причетний до зламу сайту. Водночас працюємо на випередження можливого чергового вторгнення.

Звертаємось до усіх, хто зафіксував на сайті «Ліги Культури» чи поширив розміщену зловмисниками інформацію, просимо вважати її неправдивою!

Прес-служба ВГО «Ліга Культури»

Без коментарів